RCA IEFTIN 2014

Incercam si in 2014 sa va aducem cel mai ieftin rca de pe piata de asigurari!

Rca ieftin

RCA-ieftin

Conceptul de RCA-ieftin totalizeaza conditiile necesare pentru job-ul ideal de sezon: agent de asigurari pentru perioada sarbatorilor. Daca in mod normal, a fi agent de asigurari inseamna sa alergi dupa clienti, sa duci munca de lamurire pentru doi clienti pe saptamana, in aceasta perioada, conditiile de munca se schimba radical.

Cea mai fericita varianta de a lucra in asigurari este sa fii plasat intr-un stand profesionist al unei companii de asigurari, in mijlocul unui hipermarket. De ce? Pentru ca toata munca de atragere de clienti si persuadare nu mai este necesara, iar activitatea ta se limiteaza la colectare de date si pregatirea politelor.

In asigurari, tot ce trebuie sa faci intr-un hipermarket aglomerat in perioada in care toata lumea cauta un RCA-ieftin este sa dezvelesti afisele standului si instant oamenii se strang la tejgheaua ta ca sa afle despre ce asigurator este vorba, care sunt ofertele de sarbatori si eventualele bonusuri.

De ce spun ca este rentabil sa lucrezi ca agent in perioada sarbatorilor? In primul rand pentru remuneratia de la terminarea campaniei de Anul Nou, care este o suma pentru care merita efortul si pentru ca fiind vorba doar de un job project-based, il poti indeplini in paralel cu un alt serviciu, iar dupa terminarea acestei perioade te poti intoarce la jobul tau cu norma intreaga, dar cu mult mai multi bani.

Cerintele postului sunt sociabilitate, agilitate, promptitudine, eficienta si persuasiune. Nu sunt necesare studii superioare pentru acest post, ci doar ambitie si rezistenta la agitatia din magazin si la interactiunea cu sutele de oameni care sunt in cautarea unui RCA-ieftin.

Fie ca vei vinde asigurarile unei singure companii sau vei avea RCA-uri ale mai multor asiguratori, pentru mai multa eficienta, este de preferat sa retii preturile de referinta ale fiecarui brand, pentru ca atunci cand un potential client vine sa te intrebe cat costa o polita pentru o masina cu un motor de 1.4, va trebui sa stii sa ii dai un raspuns. Presupui ca este o persoana fizica domiciliata in oras, fara accidente la active, pentru ca in acest tipar se incadreaza cei mai multi clienti. De abia apoi, daca ai reusit sa il atragi cu informatii despre asigurator si cu pretul unui RCA-ieftin, ceri toate informatiile necesare incheierii politei si actele doveditoare.

In aceasta meserie este necesara o abordare politicoasa a clientului si multa atentie in completarea datelor tehnice si a actelor, responsabilitate in gestionarea actelor cu caracter specific si a sumelor de bani incasate, deoarece lucrezi cu niste acte cu o deosebita importanta si orice greseala poate avea consecinte grave pentru asigurat.

RCA Ieftin